Pisana grafika

Spletna trgovina ponuja raznovrstne grafike in končne izdelke za darila in tudi za pomoč pri učenju za otroke v prvi triadi osnovne šole. V spletni trgovini so na voljo plakati za učenje črk, abecede, branja in pisanja. Celotna »kolekcija« je nastajala ob tem, ko smo iskali rešitve za naše otroke.

Tekom ustvarjanja pri Embalazar s.p. so s srcem nastajale grafike, ki so dobile končno mesto na različnih artiklih. S strankami smo se vedno dogovarjali, kakšno majico ali skodelico naredimo za obdarovanca. Dogovarjali smo se, kaj natisnemo na okvir ob rojstvu otroka. Prav vsaka grafika je bila unikatna. Velikokrat pa se je zgodilo, da je stranka potrebovala darilo, ki je že bilo pripravljeno. Zato se je rodila spletna trgovina Pisana Grafika. Nekaj najboljših grafik smo uredili in pripravili za prodajo končnemu kupcu. Ob nadgradnji tehnologije na DTF pri Embalazar s.p. smo v ponudbo za končne kupce dodali tudi preslikače, nalepke in male lesene izdelke s potiskom.

Spletna trgovina ponuja raznovrstne grafike in končne izdelke za darila in tudi za pomoč pri učenju za otroke v prvi triadi osnovne šole.

V spletni trgovini so na voljo plakati za učenje črk, abecede, branja in pisanja. Celotna »kolekcija« je nastajala ob tem, ko smo iskali rešitve za naše otroke.

V drugi rubriki najdemo grafike ob rojstvu otroka, grafike za rojstne dni in grafike za poroke. Vse grafike so na voljo kot printi na kakovosten trši papir, ki je primeren za v okvir. Grafike so prilagojene vsaki stranki posebej in so personalizirane. Ker pa veliko ljudi potrebuje malo motivacije za urejanje svojega časa, so pripravljeni tudi urniki in planerji.

Skodelice, okvirčki, obeski in zatikanke za rože so primerni za mala darila, ki jih priložimo tistim velikim, pravim darilom. Mala darila za veliko pozornost.

Če celo leto lahko obdarujemo svoje najdražje, še posebno pa ob praznikih, kot je Valentinovo, materinski dan, dan žena, dan mučenikov, za božič in za novo leto. Ali pa ob rojstvu otroka – novopečeni starši so veseli spominskih daril. Določeni izdelki so namenjeni prav tem obdarovanjem. Tako najdemo v spletni trgovin Pisana Grafika skodelice s praznično tematiko, majice in otroške bodije z motivi. Te motive smo dodali tudi na lesene obeske za ključe. Lepo je tudi podariti rožico, če pa poleg podarimo še lepo leseno zatikanko s posvetilom, je pa še toliko lepše.

Poseben segment smo namenili preslikačem. To tiste nalepke za na tekstil, ki jih samo polikaš in že imaš novo osveženo garderobo. Tudi tu smo ponudbo za končne stranke prilagodili glede na grafike za punce in fante in glede na praznike.

Z avtonalepkami želimo, da stranka pokaže da se v avtu vozijo otroci. Naše stranke imajo na stenah v stanovanju nalepljene stenske nalepke z raznimi motivi. Vedno iščemo nekaj za »hec«, ko naši najdražji dopolnijo 30, 40, 50 let ali več in bi jih radi malo presenetili. Tu imamo pripravljene nalepke s številkami, ki jih lahko nalepijo na podlago za na mlaj. Lepo se je zahvaliti za nakup, zato smo pripravili nežne nalepke »Hvala za vaš nakup«, ki jih ustvarjalci lepijo na svoje pakete.

Vedno nas je privlačil les kot naravna podlaga za ustvarjanje. Nastale so lesene pozornosti, kot so obeski za ključe s potiskom. In pa lepe zatikanke za v šopke ali rožice. Ure s potiskom so le eno od možnosti za darilo.