Plakati z grafiko

Unikaten plakat z grafiko je svojevrsten spomin na pomemben dogodek z naše življenjske poti. Ob teh pomembnih obeležjih pogostokrat ostanemo brez besed ali pa se takrat vse dogaja prehitro in drobci čudovitih spominov kar zdrsnejo mimo nas. Plakat z grafiko – denimo ob rojstvu otroka, poroki, fantovščini ali dekliščini in ob različnih obletnicah, pa za vselej ohranja živost pomembnega trenutka in nas, obešen na steno, opominja na lepe in radostne trenutke našega življenja.

 

Plakat z grafiko – rojstvo otroka

Nekateri podatki ob rojstvu otroka so za vse, ki nestrpno pričakujejo novo bitje, nadvse pomembni. Za starša, ki v tistem trenutku doživljata cel spekter občutij, pa morda kar zdrsnejo mimo. Teža ob rojstvu, dolžina, obseg male glavice, ura rojstva in seveda rojstno ime, so tisti naši prvi podatki, s katerimi se predstavimo svetu. Zakaj ne bi imeli čudovitega spomina na našo prvo identifikacijo kar na lepo oblikovanem plakatu, obešenem na steni otroške sobe?


Plakat z grafiko – ljubezen, poroka

Ko se dva odločita za skupno pot, o tem obvestita vse, ki ju imajo radi. Nekateri verjamejo, da skrbno izbrani datum poroke vpliva na to, kako srečna bo njuna skupna pot, zato zaupajo gibanju zvezd in planetov. Drugi spet razmišljajo praktično ali pa se z datumom poročne zaobljube prilagodijo drugim obveznostim. Kakorkoli – dan začetka skupne poti lahko par ali njuni bližnji obeležijo s posebnim plakatom z grafiko in ga opremijo še z drugimi podatki o njuni odločitvi. Plakat lahko vsebuje tudi paru najljubše ljubezenske verze ali ljubezensko pesem. Plakat s posebno ljubezensko grafiko je čudovito darilo tudi ob prazniku zaljubljencev – Valentinovem, ali ob obletnicah poroke.


Plakat z grafiko – rojstni dan

Na naši življenjski poti je kar nekaj rojstnih dni, ki se jih obeležuje s prav posebno pozornostjo. Tudi ob teh prelomnicah so plakati z grafiko zelo primeren fizičen spomin na ta rojstni dan. Prva svečka, prva tortica, prva zabava s prijateljčki – plakat z grafiko lahko vsebuje datum, verz, fotografijo tistega, ki praznuje, voščila povabljencev,… 18-ti rojstni dan, prelomnica ob vstopu v odraslo življenje – polnoletnost si prav tako zasluži prav posebno pozornost, ki nam je ljuba na dan, ko postanemo polnoletni, pa tudi kasneje, ko se k tem spominom še vračamo. Abraham – 50-letnica, kot prehod v zrela leta, umiritev in posvečanje stvarem, ki nas v življenju veselijo, pa zanje prej nismo našli časa. Vsi našteti prazniki nosijo poseben čustven naboj, ki ga čuti tako obdarovanec kot vsi njegovi povabljeni.


Plakat z grafiko – dom

Naš dom je naše varno zavetje. Prav je, da ga opremimo in uredimo tako, da se v njem vsi družinski člani počutijo prijetno in sprejeto. V vsakem domu veljajo določena pravila, družinski člani imajo svoje dolžnosti in obveznosti pri skrbi za ta dom. Seveda pa tam, kjer smo zares doma, vladajo ljubezen, prijaznost in dobronamernost. Vsak naj bi v svojem domu občutil, da pripada in da je varen. Zakaj torej ne bi vrednot, ki vladajo v našem domu, lično zapisali in obesili na steno? Tako bo vsak, ki nas bo obiskal, vedel, kaj nam je pomembno in k čemu stremimo. Otroci, ki občutijo, da je njihov dom topel in varen pristan, se v življenju znajdejo veliko bolje od tistih, ki so doma prestrašeni, negotovi in brez jasnih meja. Plakat z grafiko, kjer so zapisane naše temeljne družinske vrednote, doda našemu domu prav poseben čar.