Darila za valentinovo, 8. marec in materinski dan

Darila za valentinovo, 8. marec in materinski dan. Zgodnja pomlad (oziroma iztekajoča se zima) pripelje v koledar kar tri zelo prisrčne praznike, ko praznujemo ljubezen, spoštovanje in hvaležnost. Bistvo malih daril je, da jih lahko vselej prilagodimo obdarovancu – s posvetilom, njegovo fotografijo, natisnjeno na darilu ali kot dopolnitev večjemu darilu. Od tistega, ki obdaruje sicer terja nekoliko predpriprav in seveda dobro idejo, obdarovanca/ko pa zelo razveseli.

14. februarja praznujemo valentinovo. Gre sicer za z Zahoda uvoženi praznik zaljubljencev, ki pa smo ga v Sloveniji kar dobro posvojili. Na ta dan se s pozornostjo, malim darilom, spomnimo na našega partnerja/partnerico, sopotnika na skupni življenjski poti. Najpogosteje se v tem času podarja rože in čokoladne dobrote, prevladujoča barva je rdeča – barva ljubezni, darila imajo obliko srčkov, k darilom se prilaga ljubezenske verze.

Bolj inovativna in premišljena mala darila za valentinovo so lahko skodelica za kavo ali čaj, s prav posebnim, osebnim sporočilom na skodelici. Ali pa čudovit šopek rož z zatikanko, kjer je zapisano, zakaj imamo to osebo radi, kakšna čustva prebuja v nas in zakaj jo želimo v svoji bližini – morda z dodanim najljubšim ljubezenskim verzom osebe, ki jo obdarjamo.

 

8. marec že dolga leta poznamo kot dan žena. Dan, ko ženskam izrazimo hvaležnost in spoštovanje za vse stvari, ki jih naredijo za nas. Poklon ženskam s simboličnim malim darilom za 8. marec je čudovita pozornost, ki jo bodo vesele žena, prijateljice, sodelavke ali soseda. Malo darilo za to priložnost je lahko zelo praktično in funkcionalno. Obesek za ključe, prav tako personaliziran z motivom ali stavkom, ki obdarovanko spodbuja, motivira ali izraža hvaležnost. Odlična ideja je tudi okvir za sliko, ki ga podarimo skupaj s fotografijo obdarovanke, kjer počne stvari, ki so ji ljube.

 

25. marec pa zadnja desetletja poznamo kot materinski dan. Dan, ko praznujejo vse ženske, ki so podarile življenje naprej. Za ta čudoviti dar se ji lahko partnerji in otroci zahvalijo z drobno pozornostjo – skodelico za kavo, čudovito ločnico, ki ji dodajo še zatikanko ali fotografijo celotne družine v okvirju. Takšna personalizirana mala darila so cenovno zelo ugodna, obdarovanki pa zelo veliko pomenijo.



Bistvo malih daril je, da jih lahko vselej prilagodimo obdarovancu – s posvetilom, njegovo fotografijo, natisnjeno na darilu ali kot dopolnitev večjemu darilu. Od tistega, ki obdaruje sicer terja nekoliko predpriprav in seveda dobro idejo, obdarovanca/ko pa zelo razveseli.

Pri nakupu malih daril Pisane grafike se lahko posvetujete z nami in skupaj poiščemo najboljšo rešitev, pa najsi gre za večjo količino daril, personaliziran izdelek ali pa zgolj izbira najbolj ustreznega verza pri obdarovanju.

Pišite ali pokličite nas, z veseljem vam bomo svetovali.