Darila za družine

Med pomembne mejnike, ki jih praznujejo družine, lahko vsekakor štejemo rojstvo novih družinskih članov, selitev v nov dom ali praznovanje obletnic in rojstnih dni. Med družinska praznovanja sodijo tudi pričetki in zaključevanja različnih šolanj, obeleževanje posebnih dogodkov – začetki ali menjave zaposlitev, posvojitev živalskega ljubljenčka ali prijetno družinsko potovanje. Priložnosti za obdarovanje celotne družine je veliko in kaj lepšega jim lahko podarimo, kot odsev njihove ljubezni, povezanosti in vrednot, ki jih spoštujejo vsi družinski člani.

Plakat družinske vrednote, navade in pravila

Vsaka družina ima svoj ritem in svoje navade. Z njimi se počutijo dobro, saj jih povezujejo in predstavljajo zanje varno okolje – DOM. Unikaten in personaliziran plakat, na katerem so povzete vse pomembne vrednote neke družine, je čudovit okras vsakega pravega doma. Družinski člani se z njim srečujejo dnevno in čutijo toplino povezanosti in domačnosti, obiskovalci doma pa začutijo spoštljiv odnos družinskih članov med seboj in ga lahko še dodatno podprejo.
 

Kako do plakata družinskih vrednot?

Na umirjen večer sedejo vsi družinski člani skupaj, si privoščijo skodelico kakava ali čaja in na list papirja napišejo, kaj je po njihovem mnenju v njihovi družini pomembno. Vsak družinski član ima v družini enako pomembno mesto in nikogar se ne izpusti. Takšen večer je za družino pomemben in čez leta lahko plakat njihovih družinskih vrednost spremenijo, ga uskladijo z novimi vrednotami in pravili, ki se prilagajajo različni starosti družinskih članov. Nepozaben spomin na prijetno druženje staršev in otrok pa za vselej ostane vtkan v plakat, ki je izdelan za vsako družino posebej, z mislijo, da ni le okras njihovega doma, pač pa dokumentirana ljubezen v čudovitem okvirju.

Nekaj idej za plakat družinskih pravil (naj bosta glavni začimbi humor in spoštovanje):
V naši družini:

  • Smo iskreni
  • Se veliko smejemo
  • Se spoštujemo
  • Se opravičimo in odpuščamo
  • Delimo objeme in poljubčke
  • Si pomagamo
  • Delimo stvari in skrbi
  • Skupaj skrbimo za naš dom
  • Veliko pojemo in plešemo
  • Smo prijazni in dobronamerni

 

Kam po plakat?

Pisana grafika je spletno mesto, kjer najdemo unikatna, kreativna in cenovno ugodna mala darila za različne priložnosti in praznovanja. Mala darila lahko tudi personalizirajo, kar pomeni, da jih z barvami, slogom, motivom ali napisom prilagodijo tistemu slavljencu, ki mu je darilo namenjeno in tako še pridodajo k presenečenju ob obdarovanju. V primeru obdarovanja družine s plakatom družinskih vrednot/navad/pravil, vam pomagajo pri vseh korakih, da je končni plakat vsebinsko in grafično narejen prav za vašo družino. Imajo veliko izkušenj, strokoven pristop in neomejeno domišljijo, zato dogovarjanje in naročanje malih daril pri njih poteka preprosto in brez stresa.

Vabljeni k naročilu!