7 najboljših daril za vzgojiteljice in učiteljice ob zaključki šolskega leta

Konec šolskega leta je čas za izražanje hvaležnosti za predano skrb, znanje in izkušnje vsem vzgojiteljicam in učiteljicam, ki so pretekle mesece učile in skrbele za naše otroke. Če bi sešteli ure, ki so jih preživele z njimi, bi presenečeno ugotovili, da jih je morda celo več kot smo jih mi sami preživeli z njimi, saj so otroci v vrtcih in šolah aktivni del dneva, doma pa jim pustimo tudi čas zase, za počitek in umirjanje.

Učiteljice in vzgojiteljice torej zavzemajo pomemben del življenja našega otroka. V zahvalo jim zato ob koncu leta podarimo malo darilce, ki bo praktično, lepo in prijazno. Nimate ideje, kaj podariti?

Tule je nekaj predlogov za vas.

1.  Šopek dišečih cvetlic z leseno zatikanko, na kateri je zapisano personalizirano sporočilo za vzgojiteljico ali učiteljico. Preprost »Hvala«, ali pa »V zahvalo za vaš trud in skrb«, »V zahvalo za predano znanje in izkušnje«.

2.  Bombažna majčka z napisom in podpisi vseh otrok iz skupine ali razreda. Na majčki lahko piše: »Najboljša učiteljica/vzgojiteljica«, ali pa znan citat ali moto, s katerim je omenjena učiteljica celo leto spodbujala svoje učence.

3.  Steklena/keramična vaza za cvetje, polna čokoladic, ovitih v papirčke s sporočilom. Na vsaki čokoladici je lahko izpisana druga vzpodbudna misel.

4.  Natisnjena in uokvirjena grafika za okras kabineta (grafiko izberejo otroci sami in se pod njo podpišejo).

5.  Skodelica za kavo ali čaj, z napisom, namenjenim prav vaši učiteljici/vzgojiteljici – z motom ali sloganom, ki ga pogosto uporablja, s citatom njenega najljubšega literarnega junaka ali avtorja.

6.  Stenska nalepka za v igralnico ali učilnico, na kateri je napis ali podoba, ki vzgojiteljico/učiteljico vselej spravi v boljšo voljo.

7.  Knjiga s področja, ki vzgojiteljico/učiteljico zanima in natisnjena zahvala za njeno delo in trud v iztekajočem se šolskem letu.

Pri idejah za personalizacijo izdelkov vam lahko pomagamo v podjetju Embalazar iz Logatca, saj imamo veliko izkušenj in idej, kako določen izdelek oplemenititi z osebno noto.

 

Pišite nam ali nas pokličite, z veseljem vam bomo svetovali!
031 795 438
info@embalazar.si