Mala darila na porokah za svate

Darilca, ki jih na porokah podarjamo svatom, imajo namen ustvariti čudovit spomin na dan poroke, ki so mu prisostvovali. Ne glede na to, ali je bila poroka velika in je bilo na njej veliko svatov, ali pa je bila bolj intimna, z manj povabljenimi gosti, so mala darila, ki jih pričakajo na slavnostni mizi ali ob odhodu domov, prekrasna zahvala za njihovo prisotnost.

Na mini darilu za svate sta običajno zapisani imeni mladoporočencev ter datum njunega slavja. Vse ostalo je prilagodljivo in lahko zelo izvirno izraža celotnega duha poročnega dne. Mala darila se ujemajo z rdečo nitjo poroko barvno, stilistično ali vsebinsko. Na mini darilu je lahko izpisan ljubezenski verz, ki smo ga v pesmi ali prozi slišali na poročnem obredu, lahko pa so darilca za svate lesena, če je bila poroka na prostem, v vintage, retro ali kateremkoli slogu, v katerem je bilo tudi zasnovano celotno praznovanje.

Kot darilca za svate so v svetu najbolj običajni konfeti, trdi, barvni bomboni, ki so aranžirani v papirnate škatlice, mošnjičke, škatlice ali tube. Pozornosti za svate pa so lahko tudi nekoliko drugačna, bolj praktična darila, kot so: mini aranžmaji naravnega suhega cvetja z malimi lesenimi zatikankami, papirnate škatlice, mošnjički z dišečim cvetjem, leseni obeski za ključe, cvetlične skodelice ali natisnjena grafika, s fotografijo vseh svatov ter verzom oziroma zahvalo.

Pomlad, poletje in zgodnja jesen so letni časi, ko se odvije največ porok. Priprave nanje so pogosto zahtevne tako za nevesto in ženina kot za njune bližnje. Ko je premišljen vsak detajl, je možnosti, da gre na poroki kaj narobe, mnogo manj. Zaupajte torej mini podrobnosti ljudem, ki se dnevno srečujejo z personaliziranim obdarovanjem ali pripravo praznovanj.

Podjetje Embalazar iz Logatca je družinsko podjetje, kjer razumejo, da se včasih mudi, da pogostokrat ne vemo čisto jasno, kaj želimo, in bi najprej potrebovali dober nasvet. Predvsem pa jih odlikuje strokoven odnos, ki je hkrati zelo prijazen in topel. Če potrebujete mala darila za svate na poroki, se obrnite nanje. V bogati ponudbi bodo za vas našli ugodno in estetsko rešitev, ki po darilca povezovala s celoto poročnega praznovanja. Pravi naslov so tudi takrat, ko imate svojo izvirno idejo in bi jo želeli pripeljati do uresničitve.

 

Pišite nam ali nas pokličite, z veseljem vam bomo svetovali!
031 795 438
info@embalazar.si